Stačí otevřít a máte nejchutnější přílohu ke každému jídlu: Pestrý salát do sklenic – vydrží celý rok!

13603
Sdílejte

2 lžíce česneku

120 g oleje

2 červené papričky

bobkový list

pepř

Ocet (9%) – lžičku do každé sklenice

Cukr – lžičku do každé sklenice

Pokračování na další straně

Postup:

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články