Když jim na Velikonoce řekla, že budou mít k obědu „babu,“ smáli se. Od té doby je toto jídlo stálicí na jejich stole!

2571
Sdílejte

Ingredience

  • 4 syrová vejce a 2 uvařená
  • 10 starších rohlíků 
  • 2 nožky domácích klobás
  • 250 g uzeného masa
  • 2 polévkové lžíce nakrájené pažitky
  • 2 lžíce nakrájené petrželové natě
  • 250 ml mléka
  • 2 větší cibule
  • 2-3 stroužky česneku
  • 1 lžíce slunečnicového oleje
  • sůl, mletý pepř

 

Pracovní postup

Cibuli nakrájejte na proužky a orestujte na oleji. Klobásu nakrájejte kolečka a uzené maso na kostičky a obojí přidejte k cibuli a ještě 5 minut opékejte. 

Rohlíky nakrájejte na 1 cm silná kolečka, dejte do větší misky a přelijte mlékem. Nechejte dobře nasáknout a pořádně promíchejte.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články