Palačinky, které neobsahují žádnou mouku. Chuť božská, jiné už dělat nebudete

28081
Sdílejte

Příprava:

1.) Vyšlehejte vejce a přidejte cukr.
2.) Postupně přidejte škrob a důkladně promíchejte směs. Ujistěte se, že nejsou v ní žádné hrudky.
3.) Do vaječné směsi přidejte mléko a slunečnicový olej. Pořádně promíchejte těsto.
4.) Namažte pánev máslem a začněte smažit palačinky jen na jedné straně.
5.) Když jsou palačinky hotové, připravte si náplň: smíchejte cukr s tvarohem a 1 vejcem.
6.) Namažte palačinky náplní a zatočte je.
7.) Položte palačinky na plech a potřete je zakysanou smetanou.
8.) Pečte je v peci předehřáté na 180 stupňů asi 10 minut.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články