Nejjemnější smetanové rohlíčky s bohatou náplní. Na tento recept nedám dopustit – každé sousto se rozplývá na jazyku !

5305
Sdílejte

1. ) 500 g vlašských ořechů, 400 g cukru, 1 lžičku mletého kardamomu

2.) 100 g hladké mouky, 2 lžíce kakaa, 150 g cukru, 4 lžíce másla

Pokračování na další straně

Postup:

1. Všechny suroviny by měly mít pokojovou teplotu. Do mísy si vložíme vajíčka s cukrem a vyšleháme metličkou do pěny.

2. Přidáme rozpuštěné máslo, mléko a kysanou smetanu. Opět vyšleháme do homogenní konzistence.

Pokračování a další straně

3.Do této směsi prosejeme mouku se sušeným droždím. Vypracujeme hladké těsto.

4.Těsto vložíme do čisté mísy, přikryjeme potravinářskou fólií a necháme kynout.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články