Nejjemnější masová roláda z kapsy – pouze maso, sůl a nic víc: Když ji nakrájíte na mísu, netřeba už ani přílohu !

4997
Sdílejte

Maso nakrájíme nadrobno. Ochutíme ho solí, pepřem a nadrobno nakrájeným česnekem. Vše spolu promícháme, část hmoty můžeme rozmixovat, aby se nám lépe formoval výsledný tvar, případně můžeme rozmixovat i celou hmotu.

Z hmoty tvoříme šišky s velikostí asi 35 cm, které balíme do obalů určených na tlačenku, ve kterých budeme rolky vařit .

 

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články