Naprosto božský MANDARINKOVÝ CHEESECAKE S PŘEKVAPENÍM. Vypadá složitě,ale není. Je to neskutečná pochoutka !

3327
Sdílejte

3. Formu doplňte tak, aby srdíčka nebyla vidět. Ponechejte si necelý 1 cm na dorovnání rozmixovanými sušenkovými drobečky. Drobečky urovnejte stěrkou a dezert dejte ztuhnout do chladničky, asi na 6 hodin. Je ideální, když ho tak na hodinu lehce zatížíte.

Dokončení – Ztuhlý dezert přikryjte 10 cm širokým pruhem pečicího papíru, na něj dejte rovné prkýnko a opatrně jej převraťte. Forma je dlouhá, takže je lepší, když vám teď někdo pomůže. Z obou stran vezměte do prstů přesahující fólii a pomocí ní formu pomalu zdvihněte. Dezert polijte rozpuštěnou čokoládou a dejte opět ztuhnout.

Pokračování na další straně

Dokonale vychlazený dezert rozkrojte na potřebnou délku k servírování a za pomoci pruhu pečicího papíru přendejte na tác. Řezy vytvořte vždy očištěným, ostrým nožem.

Nadýchané těsto se pěkně upeče do roviny. Místo srdíček si vykrájejte, co se vám líbí, ale tvary musejí být o trochu menší, než je výška formy a je vhodné, když jsou i široké, protože tvoří základ dezertu a mají ho za úkol zpevnit. Čarovala jsem tu s vánočními stromečky, hvězdami a pod., abych vám nabídla vánoční tvar, ale nevybrala jsem. Hvězda měla příliš ostré špičky, a těsto je hodně hebké. Chce to nekomplikovaný tvar. Tady vidíte, že krém už pěkně želíruje, takže byl spěch. Až vytvořím řadu srdíček, ještě je smáčknu k sobě posledním kouskem, třeba jen polovičním tvarem, aby zmizely mezírky.
Pokračování na další straně

Tahle forma je fakt nízká, je vidět, že srdíčka vyšla jen tak, tak, ale nevadí. Zbyl mi i krém, tak je můžete dát do misek, a s přidáním müsli, bude ráno luxusní snídaně. Zbylo mi i málo místa na sušenkový základ, takže měřte lépe, než já :o)

Rozdrcené sušenky urovnejte stěrkou, nevadí, když někde vytlačíte trochu krému. Mělo by jich být alespoň půl centimetru, aby se podklad dezertu zpevnil.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články