Kuře smíchala s medem a sojovými klíčky. Za 15 minut servírovala čínu, jakou její rodina ještě nikdy neochutnala.

1825
Sdílejte

Chcete se před rodinou pochlubit nějakým neotřelým kulinářským tipem? Inspirujte se čínskou kuchyní! Připravte fantasticky lahodná kuřecí stehýnka marinovaná v sojovo-medové směsi. Vychutnejte si šťavnaté kousky masa a křupavé zeleniny v pikantní omáčce. Je to tak jednoduché a rychlé, že toto jídlo jistě zařadíte ke stálicím na  vašem jídelníčku.

Ingredience

  • 4 kuřecí stehna
  • 1 polévková lžíce medu
  • 3 polévkové lžíce sojové omáčky
  • směs koření na čínu
  • olej
  • 1 chilli paprička
  • 1 konzerva sterilovaných kukuřiček
  • 1 konzerva sojových klíčků
  • 1 svazek jarní cibulky
  • sůl

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články