Čokoládu rozmixovala s kondenzovaným mlékem. Za pár minut připravila takový likér, jaký nedostanete v žádném baru!

2769
Sdílejte

Pokud je likér příliš hustý, přilijte mléko a znovu krátce promixujte. Pamatujte, že po zchladnutí nápoj ještě zhoustne.

Likér přelijte do pečlivě vymyté láhve o objemu asi 0,7 l se šroubovacím uzávěrem. Během tuhnutí láhev položte a každých 10 minut protřepejte, dokud úplně nevychladne. Na zdraví!

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články