Pořád stejné moučníky? Tato žena připravila za 15 minut luxusní zákusek, jaký jste ještě neochutnali. Tento dezert neseženete ani v té nejdražší cukrárně!

3539
Sdílejte

Dostali jste chuť na nějaký lehký nadýchaný moučník k odpolední kávě nebo čaji? Už jste okusili  lahodný krémeš? Vychutnejte si fantastické medové těsto s bohatou náplní. A dokonce dvojitou! Nejdříve se vám na jazyku rozplyne delikátní šlehačková náplň a po ní neuvěřitelně jemný pudinkový krém. Krémeš zvládne i začátečník. Tak na co čekáte?

Ingredience

Na těsto

  • 280 g hladké mouky
  • 100 g moučkového cukru
  • 1 celé vejce + 1 žloutek
  • 1 polévková lžíce rumu
  • 1 polévková lžíce medu
  • 1 kávová lžička jedlé sody
  • 50 g Hery

Na krém

  • 1 l mléka
  • 3 vanilkové pudinkové prášky
  • 3 polévkové lžíce polohrubé mouky
  • 3 žloutky
  • 1 vanilkový cukr
  • 250 g másla
  • 150 g moučkového cukru
  • 500 ml šlehačky 33%

 

Pracovní postup

Připravte těsto. Do mísy prosejte mouku, cukr a jedlou sodu. Postupně přidávejte vejce, rum, med a změklou Heru. Vypracujte tuhé těsto a dejte ho asi 20 minut odpočinout do chladničky.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články