Kapustu zalila vodou, nasypala houby a za 10 minut se linula domem úžasná vůně. Delikátní polévka, kterou vám neuvaří ani v té nejluxusnější restauraci.

1813
Sdílejte

Zeleninové polévky – to je zdravé a chutné dědictví našich předků, na které bychom ani dnes neměli zapomínat. Dodávají nám spoustu vitamínů, minerálních látek a hlavně tekutin. Už jste ochutnali báječnou kapustovou polévku? Delikátní jemné kousky kapusty a lesních hub ve úžasném sytém vývaru potěší všechny chuťové pohárky. Tento fantastický pokrm uvaříte během pár minut a u vaší rodiny sklidíte obrovský úspěch.   

Ingredience

  • hlávka kapusty
  • svazek jarní cibulky
  • hrst sušených lesních hub
  • 2 polévkové lžíce rýže
  • 1 kávová lžička rajčatového protlaku
  • 1,25 l vody nebo hovězího vývaru
  • olej
  • sůl, mletý černý pepř, pažitka

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články