Oslnila návštěvu luxusní paštikou z kuřecích jater. Takovou delikatesu neseženete v žádném obchodě. Připravte si ji doma už dnes.

Sdílejte

 

Pracovní postup 

Nakrájejte na malé kousky cibuli a drůbeží játra. Na pánvi rozehřejte olej a cibuli na něm osmahněte dohněda. Vyjměte ji z pánve a odložte stranou na talíř. Do stejného oleje vložte drůbeží játra a opečte ze všech stran, nejdéle však 5 minut. Poté by játra mohla ztvrdnout a nebyla by tak chutná. Hotová játra i s výpekem dejte do mísy.

Vejce nakrájejte na kousky. Spolu s okapanými rajčaty a osmaženou cibulí přidejte k játrům. Všechno mírně rozmačkejte a zamíchejte. Směs osolte a opepřete. Hotovou směs namažte na krajíčky chleba, posypejte sekanou petrželkou a podávejte. Dobrou chuť. 

Kam dál?

Nepečené FERRERO kuličky, které každý miluje: Chutnají úplně jako kupovaný dezert z obchodu

Když chci připravit rychlé občerstvení, tento recept mě vždy zachrání ! Tyto sýrové kulky jsou u nás v rodině hitem !

Lahodná zmrzlina BEZ cukru za 1 minutu: Žádná smetana, vejce a můžete ji také na dietě – dělám ji celou sezónu !

Babiččina čalamáda na studeno – nejlepší RECEPT: Žádné zavařování ani vaření! Jde o nejlepší přílohu, jakou znám

Máte doma mléko a jahody? Připravte si tyto osvěžující jahodové poháry a budete se olizovat !

Další články