Oslnila návštěvu luxusní paštikou z kuřecích jater. Takovou delikatesu neseženete v žádném obchodě. Připravte si ji doma už dnes.

2560
Sdílejte

 

Ingredience

  • 1 balení drůbežích jater
  • 1 konzerva loupaných rajčat
  • 2 natvrdo uvařená vejce
  • 1 cibule
  • olej
  • sůl, mletý bílý pepř, petrželová nať 
  • chléb

 

Pracovní postup 

Nakrájejte na malé kousky cibuli a drůbeží játra. Na pánvi rozehřejte olej a cibuli na něm osmahněte dohněda. Vyjměte ji z pánve a odložte stranou na talíř. Do stejného oleje vložte drůbeží játra a opečte ze všech stran, nejdéle však 5 minut. Poté by játra mohla ztvrdnout a nebyla by tak chutná. Hotová játra i s výpekem dejte do mísy.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články