Famózní zmrzlinový koláč bez pečení: Jednoduchá příprava a dokonalá osvěžující chuť!

5956
Sdílejte

Postup:

Do misky si dáme mléko. Dlouhé piškoty v něm namáčíme z obou stran a ukládáme těsně vedle sebe na dno formy. Šlehačku si vyšleháme s vanilkovým cukrem do tuha.

V samostatné misce si smícháme mascarpone, tvaroh a cukr a šleháme dokud se cukr nerozpustí. Po rozpuštění cukru přidáme citrónovou šťávu, nakonec zašleháme ztužovač a postupně smícháme se šlehačkou.

Krém navrstvíme na piškoty, rovnoměrně rozetřeme a dáme do chladničky na 30 minut.

Pokračování na další straně

Mezitím si připravíme ovocnou vrstvu. Jahody dáme do misky a rozmixujeme. Přendáme do hrnce a necháme sevřít spolu s cukrem. Škrob si utřeme s trochou studené vody a za stálého míchání přidáváme k jahodám.

Vaříme ještě 2 minuty a odstavíme ze sporáku. Necháme mírně vychladnout, rovnoměrně navrstvíme navrch krému a necháme minimálně 3 hodiny (nejlépe přes noc) v chladničce. Pak si nastrouháme bílou čokoládu na hrubém struhadle a celý koláč posypeme.Dobrou chuť.

VIDEO RECEPT :

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články