Dokonale univerzální těsto na pečivo i na pizzu. Blesková a jednoduchá příprava ! Je tak lahodně kypré a vláčné, že je to až neuvěřitelné !

8289
Sdílejte

4. Naolejujte si čistou skleněnou misku a těsto do ní přendejte. Zakryjte potravinářskou folií. Takto jej na 50 minut uložte kynout. Těsto se ztrojnásobí.

5. Pak je připraveno k použití a můžete se pustit do pečení buchet, či pizzy. Uvidíte že si ho zamilujete po prvním ochutnání!

Dobrou chuť

Kam dál?

Tvarohový koláč “Tří chutí” Bez těsta. Peču už třetí plech a nemůžem se dojíst – jednoduchý a fantastický recept !

Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Tip ťop večeře jen z 3 základních surovin: velmi jednoduché a levné jídlo, které zasytí a chutná opravdu výborně !

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Další články