Dokonale univerzální těsto na pečivo i na pizzu. Blesková a jednoduchá příprava ! Je tak lahodně kypré a vláčné, že je to až neuvěřitelné !

15473
Sdílejte

3. Pak postupně přidávejte mouku. Nejprve hněťte lžící a pak rukama. Těsto musíte zpracovávat tak dlouho, než se přestane lepit na ruce.

Pokračování na další straně

4. Naolejujte si čistou skleněnou misku a těsto do ní přendejte. Zakryjte potravinářskou folií. Takto jej na 50 minut uložte kynout. Těsto se ztrojnásobí.

5. Pak je připraveno k použití a můžete se pustit do pečení buchet, či pizzy. Uvidíte že si ho zamilujete po prvním ochutnání!

Dobrou chuť

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články