Bič na únavu a nemoci: Léčivá polévka z medvědího česneku – zaručeně vás postaví na nohy !

3583
Sdílejte

1/2 smetany

1 lžičky hladké mouky

Pokračování na další straně

POSTUP :

Cibuli pokrájíme nadrobno a zpěníme na oleji, přidáme na kostičky nakrájené brambory, osolíme a trochu jejich restujeme. Podlijeme malým množstvím vývaru a necháme chvíli dusit pod pokličkou.
Zatímco se brambory dusí, opláchneme listy česneku, vytřese z nich vodu a odkrojíme stopky. Listy pokrájíme nožem jen tak nahrubo a sklouzl jejich k změklým bramborám. Zalijeme vývarem. Přivedeme do varu, přidáme nadrobno nakrájený česnek, domácí vegetu a po cca 3 minutách vaření odstavíme z plamene a rozmixujeme ponorným mixérem.

Pokračování na další straně

Vrátíme zpět na plotnu sporáku a počkáme, dokud opět sevře. Zatím si v misce rozšleháme šlehačku s vajíčkem, hladkou moukou a vlijeme do vařící polévky. Uvidíme, jaká je hustá a podle toho můžeme ještě zředit smetanou nebo mlékem. Dochutíme solí, pepřem a můžeme podávat.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články