V hrnci smíchala zelí, houby a skopové. Za pár minut voněla na stole taková lahoda, kterou jste ještě nejedli.

1698
Sdílejte

Pracovní postup

Slaninu nakrájejte na kostičky a osmahněte na pánvi, dokud slanina nepustí tuk. Přidejte sádlo, rozehřejte a vsypte nadrobno nakrájenou cibuli. Nechejte zesklovatět a přidejte na menší kostky nakrájené oba druhy masa. Opečte ze všech stran a krátce poduste.

Maso okořeňte solí a mletou paprikou. Podlijte vodou a nechejte dusit. Mezi tím si nakrájejte zelí, papriku, česnek, brambory a houby. Až bude maso poloměkké, přidejte nakrájenou zeleninu a vše duste doměkka. Nejlépe chutná s čerstvým pečivem. Dobrou chuť!

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články