Vyzkoušejte 14 denní dietu, jejímž základem jsou vařená vajíčka: kila půjdou dolů sama!

10041
Sdílejte

Teď krátce po Vánocích, které jsou typické na přejídání hodně lidí řeší kila navíc, která se jim usadila na těle. Možná jste si i vy dali předsevzetí, že zhubnete a nyní přemýšlíte, jak na to. Co kdybyste zkusili tuhle dietu, při které dva týdny jíte vesměs vařená vajíčka?

Princip diety

V současné době existuje pestrá škála monotónních diet, mezi nimiž najdete také vajíčkovou dietu. Důvodem se stala možnost zvýšení cholesterolu v krvi. Jak už plyne ze samotného názvu dietu, v jídelníčku se nachází velké množství vajec. Aby byla vajíčková dieta úspěšná, je nezbytné předepsaný jídelníček striktně dodržovat.

Vajíčková dieta trvá pouze 14 dní a během dne si budete servírovat pouze tři porce jídla. Během této krátké doby můžete snížit svou tělesnou hmotnost o neuvěřitelných 8 kilogramů.

Výhody a nevýhody

Hlavní výhodou vajíčkové diety je, že během pouhých dvou týdnů shodíte až osm kilogramů. Ale tato výhoda je kompenzována několika nevýhodami. V první řadě může po ní následovat jo-jo efekt. Jestliže vajíčkovou dietu vyzkoušíte, nebudete chtít vejce natvrdo velmi dlouho vidět. Vajíčková dieta může také zvýšit cholesterol. Zvažte teda všechna pro a proti, než se do diety pustíte.

Vařená vajíčka po dobu dvou týdnů

Vajíčka mají na naše zdraví pozitivní vliv, takže se diety určitě nemusíte bát. Neobsahují žádné škodliviny, naopak podporují funkci metabolismu a tím podporují spalování. Jak by měl váš jídelníček na dva týdny vypadat? 

Kam dál?

Co jíst k večeři, abyste zhubli 15 kilogramů za půl roku? Nejen saláty a polévky

Rada známého dietologa : Nezáleží na tom co jíte, ale co pijete! Chcete-li se zbavit tuku již za 8 dní, měli byste vědět o tomto

3 druhy OVOCE, které vyženou TUKY ze stehen a hýždí: Tito ničitelé CELULITIDY ukazují svou SÍLU!

Jaká by měla být vaše ideální hmotnost podle vašeho tvaru těla, stáří a výšky?

Hubnutí po 40-tce: 6 pravidel, která je třeba dodržovat a úspěch máte zaručen!

Další články