Cítíte se slabí a bez energie? Bolí vás v krku? Na nohy vás postaví polévka tato báječná masová polévka!

1579
Sdílejte

Pracovní postup

Hovězí kosti očistěte, vložte do studené osolené vody a přiveďte k varu. Těsně před varem bude na hladině vznikat nahnědlá pěna, kterou odeberte lžící a vylijte.

Maso očistěte a vložte do vroucí polévky. Vařte na mírném plameni asi hodinu. Poté přidejte do vývaru na kolečka nebo kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a hrášek. Vařte další hodinu.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články