Víkendový horoskop: Ryby čekají nepříjemnosti, Raci se pohádají s partnerem

4850
Sdílejte

Březen je v plném proudu. Nepříjemné záležitosti se zavlečeným virovým onemocněním vás ale jistě neodradí od přečtení víkendového horoskopu. Copak asi čeká prvních 6 znamení? Dozvíte se na dalších stránkách.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi budou mít o víkendu potřebu koupit něco milého svému partnerovi. Bude to však nejen pěkné, ale také hodně drahé. Víkend prožijete plní něhy a lásky. Svobodní budou o víkendu na gauči. Sami se svými pocity, sny a plány.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři dostanou šanci vylepšit svůj partnerský vztah. Rozhodně toho využijte! Svobodní budou plni elánu a dostanou originální nápad.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby čeká v sobotu nemilé překvapení. Jak z toho vybruslit, nebude zrovna jednoduché. Naštěstí máte tolerantního partnera. Neděle se povede. Škoda, že je karanténa, protože jinak byste naplánovali suprový výlet! Svobodní se mohou těšit na netradiční zábavu.

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani, vaše láska vám nedůvěřuje. Proč asi? Zpytujte své svědomí, copak jste provedli. Svobodným hvězdy předpovídají víkend v kruhu rodinném. Budete vzpomínat a rozjímat. Příjemně si to užijete. Pochopíte, že i když jste „single,“ nejste sami.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Býky čeká přízeň rodiny. Bohužel o to moc nestojíte. Zato svobodné čeká nová láska. Potkáte někoho, o kom se vám ani nesnilo.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci by se měli tento víkend držet raději zpět. Hrozí hádka s partnerem ohledně rovnoprávnosti ve vztahu. Svobodní vylezou ze své ulity a přestanou se litovat.

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články