Váhy, připravte se na sexy dobrodružství, Vodnáře dostihne minulost.

2887
Sdílejte

Štíry čeká setkání s někým, koho jste už dlouho neviděli. To, zda to bude setkání milé, či ne, zjistíte, až se to stane. V partnerském vztahu bude vše klapat. Svobodní, vy na sobě zapracujte. Máte co dohánět jak práci, tak v osobním životě.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Střelcům tento týden přinese mnohá nedorozumění i vzplanutí vášní. Přišel čas podívat se pravdě do očí. Přinese vám to zlepšení pracovní pozice. Svobodným hvězdy radí, aby rozhodně poslechli svou intuici.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorohy čeká tento týden dobrodružství. Naslouchejte svému protějšku, jeho rady jsou správné. V zaměstnání buďte féroví. Zlepší to pracovní atmosféru. Svobodní špatně chápou rady ostatních. Přemýšlejte o tom trochu.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři se tento týden poučí z chyb, které kdysi udělali. Ještě máte sice co napravovat, ale nezapomínejte se dívat do budoucnosti. V osobním životě také nemáte nic jistého. Svobodní, kteří mají někoho „v merku,“ zamyslete se dobře, zda o tohoto člověka skutečně stojíte.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články