Váhy, připravte se na sexy dobrodružství, Vodnáře dostihne minulost.

2894
Sdílejte

Raky čeká nešťastný týden. Naštěstí se všechno nejí tak horké, jak se to uvaří. Pozor na záškodníka ve svém okolí. Ve vztahu začnete mít pocit, že vám partner neříká vždy pravdu. Svobodní se tento týden ponoří do práce a na nic jiného jim nezbude čas.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvům někdo hází klacky pod nohy. Nadarmo nejsou králi a rozhodně záškodníka prokouknou a vyhrají. V lásce mohou pociťovat z kraje týdne mírné napětí, které se uklidní. Svobodným lvům hvězdy radí promyslet každý krok.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny by si měly vyřešit problémy se svým já. Nemáte zájem o společnost lidí, ale ani svého partnera. Rychle dejte vše do pořádku. Zato svobodné čeká naprosto úžasný týden.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy, tento týden vám přináší mnoho úskalí. Abyste je zvládly, musíte se dostat do rovnováhy. Zkuste jógu nebo si jen tak na pár minut sedněte a zpívejte si nějakou mantru. Svobodní se mohou prožití žhavých milostných chvilek. Zato v práci to tak slavné není. Rychle dodělejte vše, co vám chybí, než na to přijde šéf.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články