Toto je žebříček nejlepších žen podle znamení horoskopu! Na kterém místě se nacházíte?

4008
Sdílejte

Ženy v tomto znamení jsou opravdové bojovnice, které jsou na sebe pořádně tvrdé. Mají velké cíle, které chtějí za každou cenu splnit. Stejně tak jako ze sebe, i ze svého muže chtějí udělat úspěšného člověka. Jsou však tak často zaměřené na kariéru a úspěch, že občas úplně zapomínají na svůj vztah. 

 

  1. Kozoroh

 

Tyto ženy chtějí jen to nejlepší a to jak pro sebe, tak i pro svého muže. Manželé těchto žen jsou často šťastní. Vzhledem k tomu, že pro sebe chtějí to nejlepší, často svým nápadníkům lámou srdce. Když se však zamilují, jsou to šťastné ženy, které udělají vše proto, aby i jejich muž byl šťastný 

  1. Vodnář

 

Tyto ženy jsou opravdu něžné. Muži s nimi bývají opravdu spokojení a vztahy s takovými ženami jsou často bezproblémové. Samozřejmě, že občas nějaké ta menší hádka nastane, ale ta patří do každého vztahu. Ženy v tomto znamení se umí o svého muže postarat. Jsou hodné, milé, pečlivé a upřímné.

  1. Rak

 

A máme tady první místo. Podle zvěrokruhu jsou ženy narozené v tomto znamení těmi nejlepšími. Jsou krásné, chytré, jsou to skvělé hospodyně a milenky. Navíc se nerady hádají. Ví, kdy přesně mají otevřít pusu, protože nejdříve pečlivě přemýšlí a teprve poté mluví. Být s takovou ženou bývá pro muže pohádkou. Navíc jsou lehce submisivní, což mužům vztah s nimi značně usnadňuje.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články