Tom Hanks s manželkou mají koronavirus. Do světa posílají důležitý vzkaz !

8677
Sdílejte

Dodal, že se svou stejně starou manželkou budou nyní izolaci a pod dohledem dokud to bude z bezpečnostních důvodů nutné, přičemž fanoušků se chystají o svém stavu informovat na sociálních sítích . Herec přidal na svůj profil fotku gumové rukavice, která byla odhozena do koše. Tom má už dlouhá léta oblibu ve zveřejňování rukavic. Když se ho ještě dříve zeptali, odkud tato záliba pochází, on výmluvně odpověděl, že co může být lepší metafora na osamělost města jako rukavice.

Herec v příspěvku poprosil lidi, aby postupovali podle toho, co odborníci radí
Herecký pár po potvrzení koronavirus izolovali v nemocnici ve městě Gold Coast na východě Austrálie, oznámili zdravotníci z australského státu Queensland. Budou tam podle jeho slov do doby, kdy to bude nutné, aby nenakazili nikoho jiného . Hanks je první legendární hollywoodskou hvězdou, která veřejně oznámila, že má koronavirus, píše AFP. Agentura připomíná, že tento herec v minulosti také informoval, že trpí cukrovkou tzv. sekundárního typu, která se považuje v souvislosti s koronavirus za rizikový faktor .

Kam dál?

Agáta Hanychová prozradila další zajímavé detaily o svém majetku. Je z ní opravdu bohatá holka řekl….

Malý Matyas (2) má závažné genetické onemocnění Rettův syndrom. Necítí bolest, rodiče prosí veřejnost o pomoc

Sázka na šéfa Primě nevyšla : Pohlreichovo grilování se ukázalo jako propadák!

Agáta Hanychová přiznala, že myslí i na svoji smrt a prozradila, že si nechala sepsat poslední závěť : Dům a peníze chce odkázat…

Eva Pavlová truchlí nad ztrátou své milované kočky Micky

Další články