Těmto božsky chutnajícím karamelovým větrníkům s máslovou náplní a na povrchu rozteklým karamelem neodolá opravdu nikdo

3632
Sdílejte
3. Karamelovou polevu připravíme tak, že si nejprve zkaramelizujeme cukr, přidáme šlehačku a cca 15 minut vaříme na mírném ohni. Na závěr přimícháme máslo.
4. Větrníky plníme nejdříve vanilkovým krémem, pak přidáme druhou polovinu těsta a polijeme karamelovou glazurou. Kdo chce, může přidat ještě jednu vrstvu vyšlehané šlehačky. Dobrou chuť.
zdroj : Receptík

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články