Těmto božsky chutnajícím karamelovým větrníkům s máslovou náplní a na povrchu rozteklým karamelem neodolá opravdu nikdo

1228
Sdílejte

Větrník je český zákusek, navazující na francouzský Chou à la crème, Profitterole, který byl znám už na dvoře Kateřiny Medicejské. Základem je odpalované těsto, z něhož se pomocí cukrářského sáčku vytvoří na plechu spirály, připomínající roztočený větrník.

Kam dál?

Fantastické čokoládové jednohubky plněné šlehačkovým krémem: Ideální dezert na každou příležitost !

Nejchutnější oběd z mletého masa ! Masové kuličky pečené v troubě. Jednoduchá a rychlá příprava

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Další články