Tajný recept pana hospodského na marinovanou cibuli. Tato pochoutka se hodí nejenom k masu.

3079
Sdílejte

Pokračování na další straně

Sklenici s naloženou cibulí nechte ještě otevřenou odpočívat do doby dokud její teplota neklesne na 20 až 30 stupňů.

Máte hotovo

Potom můžete nakládanou uzavřenou sklenici s cibulí dát do lednice , kde vám vydrží po celou dobu, co jí budete průběžně konzumovat.A to jak samotnou, tak třeba i k masu, k pečivu a dalším pokrmům.

Dobrou chuť

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články