Tajný recept pana hospodského na marinovanou cibuli. Tato pochoutka se hodí nejenom k masu.

3069
Sdílejte

Pokračování na další straně

Nachystat nálev

Když máte hotovo,tak si nachystejte nálev. Na něj budete potřebovat vinný ocet a také cukr. Vše dejte do hrnce a začněte postupně ohřívat. V případě můžete do nálevu dát i bobkový list, nové koření, či černý pepř. Nálev postupně zahřívejte, dokud se nezačne vařit. Když je cukr rozmíchaný, můžete sporák vypnout.

Zalijte cibuli

Cibuli dejte do uzavíratelné sklenice a zalijte ji horkým vařícím nálevem až těsně pod okraj. Víčko však do ruky neberte, ale nechte ji otevřenou.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články