Hladová rodina už volala po jídle. Za 10 minut jim naservírovala lahůdku jako z italské restaurace!

2728
Sdílejte

Pracovní postup

Špagety uvařte podle návodu do osolené vody, sceďte a propláchněte studenou vodou. 

V hlubším hrnci rozehřejte olej a na něm zpěňte česnek nakrájený na malé kousky. Zalijte protlakem a chvilku poduste. Podle potřeby dochuťte solí a majoránkou. Špagety servírujte polité omáčkou a posypané strouhaným sýrem. Dobrou chuť. 

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články