ŠÍLENÁ VĚŠTBA na rok 2020 ! Svět podle Nostradama nikdy nebude jako dřív !

11052
Sdílejte

Michel de Nostredame známý jako Nostradamus byl spíše skeptik a lékař, než věštec. Jeho předpovědi ale dodnes mnoho lidí považuje za ty nejpřesnější.

Údajně například věděl o teroristických útocích 11. září 2001 nebo o vraždě prezidenta Johna Fitzgeralda Kennedyho. Nyní se objevila jeho předpověď na rok 2020.

Zabývat se rozluštěním Nostradamových předpovědí není nic lehkého. Poté, co se v amatérském lékaři rozhořela vášeň pro astrologii a medik vydal svá první proroctví založená na pozorování hvězd, se začaly objevovat problémy v jejich chápání.

Alfa a omega jeho předpovědí totiž leží v nejednoznačnosti. Nesrozumitelnost věšteb se dá využít k falešné interpretaci jeho výroků, jako tomu bylo v případě 11. září. Tento útok ve skutečnosti Nostradamus nepředpověděl. Tedy údajně. Rozluštit Nostradamova slova je totiž nemožné. v 16. století neexistovala jednotná typografie.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články