Rychlý test energie podle data vašeho narození. V čem je váš skrytý talent se dozvíte zde

4155
Sdílejte

24. – byli jste stvořeni pro domácí krb. Máte úctu ke starší generaci i dost trpělivosti k péči o ni – vaše profese by se o tento rys měla opírat.

Pokračování na další straně

Energetické danosti dávají číslo 7 – narození 7., 16. nebo 25. dne v měsíci. Svým založením jste vlastně poustevník. Chytrý, se zájmem o vědy a velikou touhou po vědění včetně ezoterických znalostí. Milovník samoty. Pravděpodobně vám nevyhovuje fyzická práce. Pokud jste se narodili:

7. – jste individualista, trochu pedant se sklonem k tvrdohlavosti. Máte pronikavý rozum. Pokud se nevyskytují nějaké překážky v osobním astrologickém horoskopu narození, můžete být dobrým médiem.

16. – je vám vlastní analytické myšlení, jste lehce náladoví, věrní, toužíte po lásce a něčí blízkosti.

25. – máte velmi dobře rozvinutou intuici, vyloučen není vážný zájem o okultismus a ezoteriku, v každém případě jste zvídavý, hloubavý typ.

Energetická charakteristika je soustředěna do čísla 8 – narození 8., 17. nebo 26. dne v měsíci. Vaše myšlení i schopnosti jsou velmi vyrovnané, máte dispozice pro obchodní a podnikatelskou činnost. Pokud jste se narodili:

8. – jsou vám dány schopnosti dobrého výkonného pracovníka, umění vydělat peníze bez porušení zákonů justice nebo morálky.

17. – materialistický pohled na život, cílevědomost, dobrý obchodní a podnikatelský instinkt.

26. – jste člověk vyrovnaného založení s dobrými organizátorskými schopnostmi. Není vyloučeno, že předmětem vaší hrdosti jsou především váš dům a rodina.

Energie vašeho dne narození dává číslo 9 – narození 9., 18. nebo 27. dne v měsíci.
Vaším životním posláním by mělo být projevování soucitu a služba lidem.

9. – jste velmi lidští, chytří a štědří, ochotní dělit se o své znalosti.

18. – jste velmi nezávislí, dobře kvalifikovaní k záležitostem, kterými se zabýváte. Umíte dobře poradit.

27. – pestré zájmy, houževnatost, rozhodnost, emocionalita– to jsou vaše charakteristické rysy. Pokud osobní astrologický horoskop není proti, bylo by z vás dobré médium.

zdroj : pronaladu.cz org.

Kam dál?

Jak funguje váš mozek ? Zákeřná optická iluze dokáže odhalit jak na tom jste. Zjistit byste to měli podle zvířete, které dokážete rozpoznat ve spleti černobílých vzorů

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Další články