Recept na skvělou domácí tatarku. Osvědčený recept. Je rychlá, jednoduchá a bez éček či zbytečných konzervantů

3868
Sdílejte
Všechny suroviny si nachystejte. Vejce uvařte natvrdo. Cibuli oloupejte. A následně už vezměte jenom struhadlo a pusťte se do práce. Okurky, vajíčka, ale také cibuli nastrouhejte a dejte do mísy
Nechte vše chvíli uležet
Můžete ji hned podávat,ale lepší je, když ji necháte ještě pár hodin uležet v chladu ve vaší lednice. Jednotlivé chutě se pak lépe
spojí a  výsledek bude pak fantastický. A k čemu si ji dáte? To už je jenom na vás. Stejně tak je na vás, zda ji i něčím vylepšíte. Jsou lidé, kteří si z tohoto základu následně vytvářejí i různé druhy třeba s bylinkami, nebo třeba s chilli papričkou.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články