Recept na skvělou domácí tatarku. Osvědčený recept. Je rychlá, jednoduchá a bez éček či zbytečných konzervantů

3896
Sdílejte
Tatarskou omáčku používáme  k mnoha jídlům. Může se jednat třeba o hranolky, krokety, opečené brambory, stejně jako to může být smažený sýr, řízky, ale i různé druhy masa. V našich kuchyních má nezastupitelné místo. Většina lidí ji kupuje, což není úplně ideální cesta. Domácí tatarská omáčka není nijak složitá a až ji vyzkoušíte, tak vám garantujeme že se budete oblizovat.
Po vyzkoušení zjistíte, že nic lepšího není. Kupovaná se nikdy nedokáže rovnat chuti, kterou nabídne domácí tatarská omáčka. Ostatně o tom se velmi rychle přesvědčíte. Stačí mít k dispozici tyto ingredience:

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články