Rakovina umírá, když sníte těchto 7 potravin: Je čas, abyste je začali konzumovat

6527
Sdílejte

Nejnovější vědecké výzkumy ukazují, že konzumace sedmi potravin, které vám dnes představíme, je extrémně přínosná při léčbě rakoviny.
Uvedené potraviny totiž výrazně zpomalují, nebo dokonce úplně zastavují růst nádorů a následně dochází k odumírání rakovinných buněk.

Kromě toho mnohé z těchto potravin se ukázaly účinnější při potlačování rakoviny než chemoterapie.Nejlepší věcí na nich je, že na rozdíl od mnoha zdravých potravin, jsou navíc chutné. Proto při jejich konzumaci se nebudete muset přemáhat, ani jinak sílit.

Jak fungují tyto potraviny proti rakovině
Proces formování nových cév se nazývá angiogeneze. Ta je více aktivní během určitých životních fází, například u novorozenců.Později v životě dochází k jejímu útlumu. To však neplatí pro některé konkrétní tkáně, například pro formování kapilár v jizvách po zraněních.

Uvedený proces je regulován aktivátory a inhibitory – to proto, aby byl v rovnováze a zastavil se, když splní svůj účel.Inhibitory jsou zde více důležité, protože jsou to právě ty, které celý tento proces ukončují.

V případě vzniku rakoviny nádory začínají uvolňovat aktivátory do krve, čímž si zajišťují formování krevních cév, které je následně zásobují živinami.Teprve nedávno medicína vyrobila nové léky s názvem „inhibitory angiogeneze“. Tyto látky se liší od chemoterapie tím, že nádory přímo neničí, ale brání formování nových cév.

Potraviny, které vám dnes představíme, obsahují látky se silnými anti-angiogenéznymi účinky.Jejich konzumace tak narušuje formování krevních cév v nádorech. Ty tak bez dodatečného přísunu živin zpomalí svůj růst a nakonec odumírají.Budou vás proto spolehlivě chránit před vznikem, růstem a šířením zhoubné rakoviny.

Červené víno

Kam dál?

Pití kávy ve špatný čas může způsobit únavu, hrozí i anémie

Zákaz amalgámu se uspíšil. Plně hrazené plomby pro dospělé už nebudou

První úmrtí na záškrt po 55 letech. Není to banalita, tato nemoc umí udusit miminko i dospělého

Újma po očkování proti covidu? Odpovědnost by měl nést výrobce, říká Válek

Levný zázrak naší přírody! Léčí játra, srdce, záněty, kosti a pomůže i při prvních náznacích chřipky…

Další články