Pro sexuální apetit a prostatu v super kondici: Pánové, jezte tato jídla!

2652
Sdílejte

V pozoru by měly být zejména muži po čtyřicítce.Problémy s prostatou často trápí i mladší ročníky. Nepodceňujte je! Začněte správnou stravou:

Pro zdraví a správnou funkci tohoto orgánu, který ovlivňuje sexualitu, je důležitá strava bohatá na zinek, vitamin E a selen.
Výborným zdrojem zinku jsou také dýňová jadérka obsahující olej s močopudným účinkem, což usnadňuje vyprazdňování měchýře.
 Pomáhá čaj z kopřivy i vrbovky.
 Omezte tučné a hovězí maso. Jezte zejména ryby, pečivo z celozrnné mouky, luštěniny, brokolici, špenát, kapusta, hořčici, kešu ořechy, hodně cibule, česneku, zelí, červenou řepu, avokádo, rajčata mrkev i sýry.
Že na to (možná kromě pár výjimek) nemáte chuť? V naší fotogalerii vás přesvědčíme o opaku! Nabízíme jednoduché recepty, ze kterých se vám budou sbírat sliny …
Kešu polévka pro zvýšení sexuálního apetitu
2 porce
potřebujete:
150 – 200 g nesolených kešu namočených přes noc ve vodě
250 g uvařeného celeru
500 ml zeleninového vývaru
50 ml smetany na vaření
špetka mletého muškátového oříšku
sůl, pepř
opečené kešu ořechy a nasekaný koriandr na ozdobení
1. Kešu ořechy sceďte a rozmixujte na kaši. Do mixéru přidejte celer.
2. Přeložte do hrnce, zalijte vývarem a uveďte do mírného varu. Po 10 minutách vaření přidejte smetanu, ochuťte muškátovým oříškem, pepřem a solí. Nechte přejít varem a odstavte.
3. Podávejte s opečenými kešu ořechy a koriandrovou natí.
 Do krému můžete rozmixovat ještě brokolici.

Pečenou červenou řepu podávejte s kozím sýrem nebo mozzarellou a bylinkami.

Čočková bolognese vám nahradí to s mletým hovězím masem. Predvařenou hnědou čočku poduste na cibuli a česneku. Přidejte nakrájená rajčata se šťávou, bobkový list, oregano, kari, sůl, pepř. Podávejte se ztraceným vejcem.

Kam dál?

v Liptovském Mikuláši na Slovensku byl zastřelen medvěd, který v uplynulých týdnech zranil pět lidí, včetně desetileté dívky

Osmi měsíční Daliborek onemocněl rakovinou a prodělal několik operací mozku. Přesto se stále usmívá a dělá rozdává radost

VELKÉ NEŠTĚSTÍ v USA : Do řeky se zřítil obří čtyřproudový silniční most i s auty! Předtím do něj narazila nákladní loď. Pátrá se po obětech

Kvůli nedostatku pozornosti žárlivá kočka předstírala zranění. Majitelku její trik přišel draho

V Bohnické léčebně zaklekl policista pacienta, který poté zemřel

Další články