Vzala uzeného lososa a nasypala ho do polévky. Za 10 minut servírovala takovou dobrotu, jakou si nedáte v žádné restauraci!

1906
Sdílejte

Pracovní postup

Petržel a brambory nakrájejte na malé kousky, pórek na kolečka. Zeleninu osmahněte na rozpuštěném másle. Zalijte vodou a přidejte kostku bujonu. Na mírném ohni vařte doměkka. Vmíchejte smetanu a polévku zcela rozmixujte. Podle chuti okořeňte solí, pepřem a citronovou šťávou.

Uzeného lososa nakrájejte na nudličky, kopr nahrubo nasekejte. Do talíře vložte porci lososa, zalijte polévkou a ozdobte koprem. Dobrou chuť! 

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články