Vzala uzeného lososa a nasypala ho do polévky. Za 10 minut servírovala takovou dobrotu, jakou si nedáte v žádné restauraci!

1898
Sdílejte

Patříte mezi milovníky polévek a nedáte na tento základní pokrm tradiční české kuchyně dopustit? Vyzkoušejte úžasný recept na petrželovou polévku se šťavnatými kousky uzeného lososa. Možná na první pohled netradiční spojení vytváří dokonalou chuť. Nevěříte? Tak si tuto dobrotu hned uvařte.

Ingredience

  • 800 g kořene petržele
  • 3 brambory
  • 1 malý pórek
  • 30 g másla
  • 1 kostka zeleninového bujonu
  • 1,25 l vody
  • 2 polévkové lžíce citronové šťávy
  • 120 g uzeného lososa
  • 200 ml sladké smetany
  • sůl, mletý černý pepř, svazek natě kopru

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články