Takhle jste lilek ještě neochutnali. Připravte ho plněný houbami a rodina vás bude blahořečit!

1471
Sdílejte

 

Ingredience

  • 4 lilky
  • 50 g másla
  • 30 g oleje
  • 80 g rýže
  • 1 cibule
  • 200 g žampionů
  • 40 g másla
  • 100 g měkkého taveného sýra
  • 30 g strouhaného sýra 

Pracovní postup

Lilky podélně rozkrojte a vydlabejte střed. Jemně je posolte a nechejte 20 minut „vypotit“. Potom omyjte a osušte.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články