Vzala fazolky, maso a smetanu. Za 30 minut připravila tak báječný oběd, že se olizovala celá rodina.

1816
Sdílejte

Fazolky sceďte, podle potřeby nakrájejte na menší kousky a vložte je spolu s masem do omáčky. Vše ještě prohřejte a podávejte s rýží nebo těstovinami. Dobrou chuť!

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články