Vzala fazolky, maso a smetanu. Za 30 minut připravila tak báječný oběd, že se olizovala celá rodina.

1819
Sdílejte

Pracovní postup

Očištěné vepřové maso nakrájejte na nudličky, osolte a opepřete. Nadrobno nakrájejte cibuli a zpěňte ji na oleji. Přidejte maso a osmahněte ho ze všech stran, aby se zatáhlo. Duste na mírném ohni do měkka.

Měkké maso vyndejte na talíř. Ve smetaně rozmíchejte mouku a vlijte do výpeku z masa. Chvilku povařte. Okořeňte majoránkou a podle potřeby ještě solí a pepřem.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články