Takovou přípravu hub ještě neznáte. Za 10 minut připravila báječnou omeletu, kterou ocenila celá rodina.

2348
Sdílejte

Postup práce

Na pánvi rozpalte 1 lžíci olivového oleje a přidejte nadrobno nakrájenou cibuli. Nechejte zesklovatět. Přidejte  mražené houby a restujte, dokud nezměknou. Přilijte smetanu a nastrouhaný parmazán. Za občasného míchání nechejte krátce povařit. Dochuťte solí a pepřem.

Vejce rozklepněte do misky, přidejte najemnou nasekanou pažitku a petrželku. Pokud chcete, osolte a opepřete. Vše řádně prošlehejte vidličkou. Na pánvi rozpalte 2 lžíce olivového oleje a vlijte připravená vejce. Snižte teplotu a nechejte zvolna opékat, dokud nebude povrch omelety zatuhlý. Placku neobracejte!

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články