Nesmírně jemná a lahodná bábovka. Připravená rychle: stačí pár jablek a kostka tvarohu. Byl by hřích jí nezkusit

8392
Sdílejte

POSTUP :

Nejprve si vyšleháme cukr s vejcem do pěny, postupně přidáme všechny přísady(tekuté a sypké).
Tvaroh vidličkou smícháme s cukrem, smetanou a aroma.

Do vymazané a vysypané formy navrstvíme 3/4 těsta. Na těsto lžící navrstvíme náplň, přikryjeme zbytkem těsta a na vrch uložíme plátky jablek. Pokud chcete mít v bábovce více jablek, klidně můžete kousky přimíchat už do těsta.

Vložíme do předem vyhřáté trouby kde pečeme při teplotě 170 stupňů 25 minut. Po 25 minutách přikryjeme alobalem a pečeme ještě 15 minut, odkryjeme fólii a pečeme dalších 15 minut.

Poprášíme cukrem a můžeme podávat.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články