Neodolatelné domácí turecké housky z hrnku. Pečivo je jako z pekárny a vydrží dlouho čerstvé

9712
Sdílejte

Těsto se nám zdvojnásobí a nyní s ním budeme pracovat na pomoučeném vále. Těsto rozdělíme na 12 přibližně stejných částí a plech si posypeme hrubou moukou nebo pokryjeme pečícím papírem. Vytvarujeme housky a ukládáme na plech.Když tvarujete housky,tak juž není nutné použít další mouku. Housky přikryjeme druhým plechem a necháme stát ještě půl hodinku. Pak posypeme jemně moukou a ostrým nožem uděláme mělký řez na každé jedné z nich.

Pečeme v předehřáté troubě na 220 ° C přibližně 30 minut. Na dno trouby dejte před pečením menší plech nebo hrnec s vodou. Hotovo! Čerstvé pečivo nechte mírně vychladnout a podávejte.

Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Tvarohový koláč “Tří chutí” Bez těsta. Peču už třetí plech a nemůžem se dojíst – jednoduchý a fantastický recept !

Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Tip ťop večeře jen z 3 základních surovin: velmi jednoduché a levné jídlo, které zasytí a chutná opravdu výborně !

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Další články