Neodolatelné domácí turecké housky z hrnku. Pečivo je jako z pekárny a vydrží dlouho čerstvé

16292
Sdílejte

Pokračování na další straně

Těsto se nám zdvojnásobí a nyní s ním budeme pracovat na pomoučeném vále. Těsto rozdělíme na 12 přibližně stejných částí a plech si posypeme hrubou moukou nebo pokryjeme pečícím papírem. Vytvarujeme housky a ukládáme na plech.Když tvarujete housky,tak juž není nutné použít další mouku. Housky přikryjeme druhým plechem a necháme stát ještě půl hodinku. Pak posypeme jemně moukou a ostrým nožem uděláme mělký řez na každé jedné z nich.

Pečeme v předehřáté troubě na 220 ° C přibližně 30 minut. Na dno trouby dejte před pečením menší plech nebo hrnec s vodou. Hotovo! Čerstvé pečivo nechte mírně vychladnout a podávejte.

Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články