Neodolatelné domácí turecké housky z hrnku. Pečivo je jako z pekárny a vydrží dlouho čerstvé

16487
Sdílejte

6 šálků hladké mouky

1 ČL soli

Pokračování na další straně

POSTUP :

Připravte si hrnec s teplou vodou .Přidejte olej, lžíci cukru, polovinu mouky, droždí a vše spolu dobře vymícháme. Nechte odpočinout 30 minut, dokud na těstě nejsou bublinky. Potom přidáme druhou polovinu mouky a sůl. Mícháme dokud nám nevznikne jemné, hladké těsto (mícháme asi 6 minut). Ruce si potřete olivovým olejem a vytvarujte bochník. Odložte do vymazané mísy, přikryjeme a necháme kynout 45 minut.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články