Nejlepší likérové ​​špice, jaké jste kdy jedli.Lepší než cukrárny.

1701
Sdílejte

Při každé návštěvě cukrárny jsme neodolali fantastickým likérovým špičkám. Krémový základ byl vynikající a ta likérová nádivka se nedá ani popsat. Jednu dobu jsem žádné jiné cukroví z cukrárny nechtěla. Musely být hlavně hodně čokoládové a mít dobrou, tekutou likérovou náplň… Jenže na takové jsem v poslední době už málokde narazila.Když jsem hledala recepty všude možně po internetu, většina z nich byla plná ztuženého tuku (ten jsem byla ochotná použít akorát v malé míře na polevu) a sojové mouky a tak podobně. Tyhle můžete mít jako z cukrárny.Tady je recept. 

Kam dál?

Lahodné a jemné rizoto, jaké jste ještě neochutnali. Rychlovka za pár korun, kterou zvládne i začátečník!

Řekla, že budou knedle s vajíčkama. Všichni ohrnuli nos. Za 5 minut to z kuchyně tak vonělo, že přišli všichni a snědli celou pánev.

Vzala toustový chleba a naplnila ho houbami. Za 10 minut servírovala luxusní večeři, po které se jen zaprášilo!

Dezert z 2 surovin, který překoná všechna vaše očekávání: Toto je prostě pěnová bomba !

Retro pomazánka na chlebíčky: Mám už po 60-tce, ale lepší jsem ještě nejedla – nejlepší recept !

Další články