Při každé návštěvě cukrárny jsme neodolali fantastickým likérovým špičkám. Krémový základ byl vynikající a ta likérová nádivka se nedá ani popsat. Jednu dobu jsem žádné jiné cukroví z cukrárny nechtěla. Musely být hlavně hodně čokoládové a mít dobrou, tekutou likérovou náplň… Jenže na takové jsem v poslední době už málokde narazila.Když jsem hledala recepty všude možně po internetu, většina z nich byla plná ztuženého tuku (ten jsem byla ochotná použít akorát v malé míře na polevu) a sojové mouky a tak podobně. Tyhle můžete mít jako z cukrárny.Tady je recept.
Kam dál?
- Tvarohový nepečený cheesecake s borůvkami: Nesmírně lahodný a rychlý dezert – kdo ochutnal, nemohl si jej vynachválit !
- Zaručeně fantastické kávové větrníky, které se vždy vydaří: Zvládne je i začátečník a chutnají jako z cukrárny !
- Toto je naprostá bomba.Geniální ořechový dezert, který si oblíbí celá rodina.
- Jemný dýňový nákyp s tvarohem. Jehož chuť nelze slovy vyjádřit