Nebeský čtyřpatrový dort. Lepší jste určitě nejedli

8361
Sdílejte
2. PATRO :
5. Tvaroh důkladně utřeme s 4 PL cukru i sáčkem vanilkového cukru. Smetanu začneme šlehat is cukrem a po minutě šlehání přidáme ztužuje. Připravíme si šlehačku, kterou pak jemně zamícháme do tvarohu a přidáme na vychladlý korpus.Dáme do ledničky.
6. Připravíme hustší puding s cukrem. 2 sáčky jsou totiž na 1 litr mléka, ale my máme jen 7 dl, čili bude hustší. Pudink dáme vychladit. Nejlepší spolu s hrncem do studené vody a zamíchat alespoň jednou za dvě tři minutky. Pokud třeba, vyměňte vodu dokud nebude puding úplně studený. Máslo utřeme s cukrem a ponorným mixérem důkladně zamícháme do pudinku, který následně dáme jako další patro na naší dortu. Dáme do ledničky.
7. Ze smetany a cukru připravíme šlehačku. Po zhruba minutě šlehání (samozřejmě, že strojem) přidáme ztužovač a připravíme šlehačku – pozor, nepřešlehejte to,aby z toho nebylo máslo. Přidáme jako poslední vrstvu na náš dort…
8. Dozdobíme čokoládovými hoblinkami.Dobrou chuť.

 

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články