2. PATRO :
5. Tvaroh důkladně utřeme s 4 PL cukru i sáčkem vanilkového cukru. Smetanu začneme šlehat is cukrem a po minutě šlehání přidáme ztužuje. Připravíme si šlehačku, kterou pak jemně zamícháme do tvarohu a přidáme na vychladlý korpus.Dáme do ledničky.
6. Připravíme hustší puding s cukrem. 2 sáčky jsou totiž na 1 litr mléka, ale my máme jen 7 dl, čili bude hustší. Pudink dáme vychladit. Nejlepší spolu s hrncem do studené vody a zamíchat alespoň jednou za dvě tři minutky. Pokud třeba, vyměňte vodu dokud nebude puding úplně studený. Máslo utřeme s cukrem a ponorným mixérem důkladně zamícháme do pudinku, který následně dáme jako další patro na naší dortu. Dáme do ledničky.
7. Ze smetany a cukru připravíme šlehačku. Po zhruba minutě šlehání (samozřejmě, že strojem) přidáme ztužovač a připravíme šlehačku – pozor, nepřešlehejte to,aby z toho nebylo máslo. Přidáme jako poslední vrstvu na náš dort…
8. Dozdobíme čokoládovými hoblinkami.Dobrou chuť.