Mleté maso opekla s rajčaty a bazalkou. Za 30 minut uvařila takovou omáčku, jakou vám nenaservírují ani v té nejlepší italské restauraci!

2704
Sdílejte

 

Pracovní postup

Nadrobno nakrájejte slaninu, šunku, cibuli a mrkev a opékejte všechno asi 5 minut na oleji v hrnci. Přidejte mleté maso a opékejte dalších 15 minut. Přidejte oloupaná a na čtvrtky nakrájená rajčata, prolisovaný česnek, sůl a pepř. Duste na mírném ohni 45 – 60 minut. Krátce před dokončením přidejte jemně nasekanou bazalku. Podávejte s oblíbenými těstovinami. Dobrou chuť!

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články