Mleté maso opekla s rajčaty a bazalkou. Za 30 minut uvařila takovou omáčku, jakou vám nenaservírují ani v té nejlepší italské restauraci!

2691
Sdílejte

Ingredience

  • 600 g rajčat
  • 200 g mletého hovězího masa
  • 50 g šunky
  • 50 g slaniny
  • 1 stonek řapíkatého celeru
  • 1 mrkev
  • 1 cibule
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 1 stroužek česneku
  • sůl, mletý pepř, několik lístků bazalky

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články