Luxusní večeře ze staršího chleba, která vás zachrání, když bude nejhůře !

15155
Sdílejte

Na povrchu chleba uděláme hluboké zářezy příčně i podélně tak, abychom ho zcela nepřeřezali.

Pokračování na další straně

Nyní do zářezů naplníme přísady, které jsme si přichystali – můžete požít cokoliv, co máte po ruce. Neváhejte přidat i plátky zeleniny (rajčata, papriku ..). Chlebíček přendáme do zapékací mísy vystlané pečícím papírem. Povrch potřeme máslem, posypeme sýrem – můžeme přidat i zelené bylinky.

Přikryjeme alobalem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při teplotě 180 stupňů asi 20 minut. Pak alobal sejmeme a necháme ještě 10-15 minut zapéct. Dobrou chuť

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články